Het wachtwoord wijzigen binnen de Werkplek Online sessie kun je in een aantal stappen doen:

1. Ga naar het Citrix menu binnen je Werkplek Online sessie door met je muis langs de bovenkant van je bureaublad te bewegen. Het menu wordt zichtbaar voor je.

2. Klik op "Ctrl+Alt+Del" (niet via je toestenbord, maar via het Citrix menu)

3. Kies voor de optie "Wachtwoord Wijzigen"

4. Voer je oude wachtwoord in en voer vervolgens tweemaal je nieuwe wachtwoord in

5. Meld je sessie af zodat alle instellingen worden opgeslagen

6. Log in met het nieuwe wachtwoord