Het wachtwoord wijzigen binnen I AM kun je in een aantal stappen doen:  

  1. Ga naar Bestand. 
  2. Ga naar “Opties" 
  3. Klik op “Wachtwoord wijzigen” 
  4. Voer je oude wachtwoord in en voer vervolgens tweemaal je nieuwe wachtwoord in 

Meld je af zodat alle instellingen worden opgeslagen en meld je je vervolgens aan met het nieuwe wachtwoord.

Algemene support nodig?

Ben je klant van Previder en kom je een foutmelding tegen bij één van onze diensten? Bekijk hieronder de meest voorkomende problemen met de bijbehorende oplossingen. Kun je de gewenste oplossing niet vinden? Neem dan contact op met onze supportdesk via 088 - 332 3355.

  • Op werkdagen bereikbaar van 08:00 tot 18:00
  • Altijd de juiste persoon aan de telefoon
  • Via de e-mail kun je ons bereiken via support@previder.nl.
© 1998 - 2019 Previder Voorwaarden Privacy | Contact Supportdesk Previder is onderdeel van de Odin Groep