In dit artikel kun je lezen hoe je de internetbrowser update. Hieronder lees je de instructie voor Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari en Internet Explorer.

Updaten Google Chrome

1. Open Chrome op je computer.
2. Klik op de "Opties"
3. Wanneer er een update beschikbaar is, heeft het pictogram één van de volgende kleuren:

Groen:
Er is minder dan twee dagen geleden een update uitgebracht.
Oranje: Er is ongeveer vier dagen geleden een update uitgebracht.
Rood: Er is ten minste één week geleden een update uitgebracht.

4. Klik op "Help"
5. Klik op "Over Google Chrome"

Updaten Mozilla Firefox

Klik op de menuknop of klik op Help en selecteer Over Firefox.

1. Het venster Over Mozilla Firefox wordt geopend. Firefox gaat na of er updates zijn en downloadt ze automatisch.
  2. Als de download gereed is, klik dan voor de installatie op “Firefox herstarten om bij te werken”.

Als de download gereed is, klik dan voor de installatie op “Firefox herstarten om bij te werken”.

Updaten Safari

Safari krijgt automatisch updates als MacOS up-to-date is.

Updaten Internet Explorer

Internet Explorer krijgt automatisch updates via Windows Updates. Echter raden wij je wel aan wanneer dit mogelijk is, gebruik te maken van Edge. Internet Explorer wordt eind dit jaar niet meer ondersteund door Microsoft.