Wanneer je de sessie van Werkplek Online over twee schermen wilt weergeven, dien je het venster van de sessie over twee beeldschermen te verdelen. Dit kun je op de volgende manier doen.

1. Navigeer binnen de Werkplek Online sessie naar het Citrixmenu. Het Citrixmenu krijg je weergegeven wanneer je met je muis in het midden aan de bovenkant van het beeld gaat staan
  2. Klik op “Window” en je ziet dat het venster van de sessie verkleind wordt
  3. Zet het venster van de Werkplek Online sessie in het midden van de twee beeldschermen
  4. Klik op het pictogram om het beeld te vergroten
  5. Je sessie is verdeeld over twee beeldschermen

Wanneer je geen applicaties kan verslepen naar het andere scherm, heeft je sessie de instelling niet volledig doorgevoerd. Dan dien je een keer de sessie af te melden via het startmenu. Wanneer je een nieuwe Werkplek Online sessie start, wordt je sessie over twee schermen verdeeld. Hierna kun je applicaties verslepen naar je andere scherm.