Het is mogelijk om met een mobiel device in te loggen in de je Werkplek Online omgeving. Download de app van Citrix en ga via de internetbrowser van je telefoon of tablet naar de portal waarop je ook op een vast werkstation de portal benadert. Hier kan je inloggen middels je gebruikersnaam en wachtwoord./p>

Algemene support nodig?

Ben je klant van Previder en kom je een foutmelding tegen bij één van onze diensten? Bekijk hieronder de meest voorkomende problemen met de bijbehorende oplossingen. Kun je de gewenste oplossing niet vinden? Neem dan contact op met onze supportdesk via 088 - 332 3355.

  • Op werkdagen bereikbaar van 08:00 tot 18:00
  • Altijd de juiste persoon aan de telefoon
  • Via de e-mail kun je ons bereiken via support@previder.nl.
© 1998 - 2019 Previder Voorwaarden Privacy | Contact Supportdesk Previder is onderdeel van de Odin Groep