Terug naar overzicht

Inloggen met token

Wanneer je organisatie een tokenactivatie vereist, dien je vanaf een externe locatie altijd in te loggen met een token. Gebruikers met een token, kunnen als volgt inloggen:

1. Ga naar https://secure.pasklaar-online;

2. Voer je gebruikersnaam in (geen email adres);

3. Voer je wachtwoord in;

4. Voer in het volgende scherm je tokencode in. Wanneer je voor de eerste keer wilt inloggen met een token, dien je de token te activeren vanaf een interne locatie. Hoe je dit kan uitvoeren, kun je lezen in de handleiding die binnen de omgeving wordt aangeboden in het startmenu.