Je hebt de mogelijkheid om je eigen bureaublad te vullen met snelkoppelingen.

Ga naar "Start, Alle programma's, RES Workspace Manager-instellingen, Workspace-instellingen". Kies voor het tabblad "Bureaublad". Voeg de gewenste programma's vanuit de linker lijst toe aan de rechterlijst door op het pijltje te klikken. Klik vervolgens op knop "Instellingen nu doorvoeren". Wil je wat verwijderen van je bureaublad, kun de dit op dezelfde manier doen. Dan kies je voor het andere pijltje.