Soms is het noodzakelijk om in te loggen op uw database om daar bepaalde wijzigingen aan te brengen. Hieronder volgen de inlogpagina's voor de shared Windows en Unix databases.

Windows - https://mssql.introweb.nl/introwebadmin/ Unix - http://webx.introweb.nl/mysqlbeheer/ (de x in web dient vervangen te worden met het nummer van de webserver waar uw website op staat. Deze kunt u vinden in de Online Service Manager)

Let op: databases hebben een eigen gebruikersnaam en wachtwoord. Voor databases op Unix-servers kunt u gebruik maken van de Online Service Manager om de gebruikersnaam in te zien en om het wachtwoord te wijzigen.