VPI/VCI-instellingen xDSL-verbindingen

Om uw xDSL-verbinding van Previder werkend te krijgen heeft u naast de gebruikersnaam en het wachtwoord van de verbinding ook de VPI/VCI-instellingen nodig. Deze worden door het modem gebruikt om contact te zoeken met het netwerk van de hoofdleverancier. De VPI/VCI-instellingen zijn als volgt: BBned: 0/35 KPN: 8/48 Tele2: 2/35 Versatel: 0/32 Het linker getal staat voor de VPI en het rechter getal voor de VCI.