Wanneer u de Backup Manager start en het tabblad 'Restore'  opent komt u in het volgende scherm terecht:

In dit scherm kunt u aanvinken welke bestanden of mappen u terug wilt zetten. Tevens kunt u aangeven vanuit welke backup deze data gehaald moet wordebbn. Onderin kunt u opgeven naar welke locatie de data gerestored moet worden. Klik vervolgens op 'Restore' om de actie te starten.