Het is mogelijk om met behulp van de Backup Manager netwerkschijven te backuppen. Wanneer u de Backup Manager start komt u in het volgende scherm terecht:

Klik in dit scherm op het tabblad 'Backup'.

Klik onder het kopje 'Available sources' op de knop 'Add' naast 'Network shares'.

Vul hier het UNC pad naar uw share in. Door op de knop het het tandwieltje te klikken kunt u extra credentials opgeven.