Browser console openen

Als je technische problemen hebt, kan Support mogelijk een onderzoek instellen. Door je console te openen, kunnen we kijken wat de oorzaak van het probleem zou kunnen zijn. Open de console als volgt in verschillende webbrowsers.

Google Chrome

Toetsenbord sneltoets
Microsoft: druk tegelijkertijd op Ctrl, Shift en J
MacOS: druk op Command, Option en J

Menu methode
1. Klik op de drie stippen in de rechterbovenhoek
2. Kies "Meer tools" en vervolgens "Developer tools"
3. Een nieuw scherm wordt geopend, selecteer het tabblad "Console" erboven

Internet Explorer

Toetsenbord sneltoets
Druk op F12 (en selecteer vervolgens het tabblad 'Console')
Menu methode

1. Selecteer 'F12 Developer Tools' via de knop in de rechterbovenhoek van uw browser ('Tools', het symbool met 8 tanden).
2. Selecteer het tabblad 'Console'

Mozilla Firefox

Toetsenbord sneltoets
Microsoft: druk tegelijkertijd op Control, Shift en K
MacOS: druk tegelijkertijd op Command, Option en K

Menu methode
1. Selecteer 'Ontwikkelaar' via de knop in de rechterbovenhoek van uw browser (3 horizontale lijnen)
2. Selecteer 'Web Console' in het pop-upmenu

Safari

Toetsenbord sneltoets
Command, Option en C
Menu methode

1. Selecteer 'Safari' in de linkerbovenhoek van uw scherm (naast het Apple-logo) 2. Selecteer 'Voorkeuren ...' in het vervolgkeuzemenu.
3. Selecteer in het pop-upvenster het meest rechtse tabblad 'Geavanceerd'
4. Onderaan het venster 'Geavanceerd' zou u de optie 'Toon ontwikkelmenu in menubalk' moeten zien. Vink dit aan.
5. Sluit het pop-upvenster.
6. Nu zou u in de menubalk bovenaan het scherm het woord 'Ontwikkelen' moeten zien tussen 'Bladwijzers' en 'Venster'. Klik hier.
7. In het vervolgkeuzemenu ziet u de optie 'Foutenconsole weergeven'. Klik hierop om de console te openen.

Tekstkolom links

Tekstkolom rechts