Ben je klant van Previder en kom je een foutmelding tegen bij één van onze diensten? Bekijk hieronder de meest voorkomende problemen met de bijbehorende oplossingen. Kun je de gewenste oplossing niet vinden? Neem dan contact op met onze supportdesk via 088 - 332 3355.

Naar de supportvragen

Home - Support - Workspace - Werkplek Online - Wachtwoord verlopen Werkplek Online
Deel deze pagina:

Wachtwoord verlopen Werkplek Online

geplaatst op 04-07-2018

Na een periode van drie maanden verloopt je wachtwoord voor de Werkplek Online omgeving. Je ontvangt hierover tijdig een e-mail.

Wanneer je wachtwoord verlopen is, heb je nog steeds de mogelijkheid om je wachtwoord zelf aan te passen bij de eerstvolgende inlogpoging. Ga naar de inlogportal en voer eenmalig je gebruikersnaam en wachtwoord in. Vervolgens heb je de mogelijkheid om je wachtwoord te wijzigen. Hierna kun je inloggen met je nieuwe wachtwoord.

Lukt het niet om je wachtwoord te wijzigen, is je account gelocked en/of kun je niet inloggen in de Werkplek Online omgeving? Neem dan contact op met de Servicedesk via 088 - 332 3355 en kies optie 1.

Hoe je je wachtwoord kunt wijzigen, kun je hier lezen.