Home - Support - Workspace - Telefonie Online - Wachtwoord vergeten I AM
Deel deze pagina:

Wachtwoord vergeten I AM

geplaatst op 07-03-2018

Ben je je wachtwoord voor IAM vergeten? Dan kun je zelf je wachtwoord resetten. Wanneer je IAM opstart, kan je klikken op "Wachtwoord vergeten?”

Je krijgt een nieuw venster in beeld en hier kun je je wachtwoord resetten.

Wanneer je hier je gebruikersaccount invult en klikt op “Reset wachtwoord” ontvang je een e-mail met de mogelijkheid om een nieuw wachtwoord in te stellen. Je ontvangt alleen een e-mail wanneer dit desbetreffende e-mailadres bekend is in de telefoniecentrale.

In deze mail klik je op “Stel wachtwoord in”.

In het scherm wat verschijnt, voer je vervolgens twee keer je nieuwe wachtwoord in.

Klik op “Wijzig” op het proces te voltooien.