Ben je klant van Previder en kom je een foutmelding tegen bij één van onze diensten? Bekijk hieronder de meest voorkomende problemen met de bijbehorende oplossingen. Kun je de gewenste oplossing niet vinden? Neem dan contact op met onze supportdesk via 088 - 332 3355.

Naar de supportvragen

Home - Support - Workspace - Telefonie Online - Telefoon van niet-storen halen
Deel deze pagina:

Telefoon van niet-storen halen

geplaatst op 07-03-2018

Om de telefooninstellingen in I AM te kunnen aanpassen, klik je op de optie 'Instellingen'. Deze optie vind je rechts onder in de I AM cliënt. Klikt op de rechtermuis. Er wordt een menu geopend.

Je kunt ervoor kiezen om je toestel op ‘Niet Storen’ te zetten of op ‘Doorschakelen’. Tevens kan je aangeven of je wil doorschakelen op basis van bezet, geen gehoor of niet bereikbaar.

Je telefoon van niet storen halen kan je op de telefoon via de knop 'Niet storen'. Geen vaste telefoon en maak je gebruik van de app Hipper? Dan kan je je telefoon op niet-storen instellen in de app van Hipper.