Ben je klant van Previder en kom je een foutmelding tegen bij één van onze diensten? Bekijk hieronder de meest voorkomende problemen met de bijbehorende oplossingen. Kun je de gewenste oplossing niet vinden? Neem dan contact op met onze supportdesk via 088 - 332 3355.

Naar de supportvragen

Home - Support - Workspace - Telefonie Online - Wachtwoord aanpassen I AM
Deel deze pagina:

Wachtwoord aanpassen I AM

geplaatst op 07-03-2018

Het wachtwoord wijzigen binnen I AM kun je in een aantal stappen doen:

1. Ga naar Bestand.
  2. Ga naar “Opties"
  3. Klik op “Wachtwoord wijzigen”
  4. Voer je oude wachtwoord in en voer vervolgens tweemaal je nieuwe wachtwoord in

Meld je af zodat alle instellingen worden opgeslagen en meld je je vervolgens aan met het nieuwe wachtwoord.