Home - Support - Werkplek Online - Werkplek Online sessie overnemen op een andere werkplek
Deel deze pagina:
Werkplek Online sessie overnemen op een andere werkplek

Voor het overnemen van een Werkplek Online sessie op een andere werkplek is vereist dat de Werkplek Online sessie wordt gestart via https://portal.pasklaar-online.nl/vpn/index.html.

Verbreek de openstaande sessie met de sneltoetscombinatie “SHIFT + F3” of ga in het zwarte menu naar “Disconnect”. Log vervolgens op de andere werkplek in via https://portal.pasklaar-online.nl en start dezelfde applicatie op die u zojuist heeft verbroken. Er zal nu verbinding worden gemaakt met de bestaande Werkplek Online sessie.

Werkzaamheden & Storingen

Bekijk hieronder de storingen en geplande werkzaamheden. U kunt zich ook aanmelden voor de maillist gepland onderhoud en storingen. Klik hier >