Home - Support - Werkplek Online - Hoe plaats ik iconen op mijn bureaublad
Deel deze pagina:
Hoe plaats ik iconen op mijn bureaublad

Ga naar "Start, Alle programma's, RES Workspace Manager-instellingen, Workspace-instellingen". Kies voor het tabblad "Bureaublad". Voeg desgewenst programma's vanuit de linkerlijst toe aan de rechterlijst en klik op knop "instellingen nu doorvoeren".

Werkzaamheden & Storingen

Bekijk hieronder de storingen en geplande werkzaamheden. U kunt zich ook aanmelden voor de maillist gepland onderhoud en storingen. Klik hier >