Home - Support - Werkplek Online - Wachtwoord wijzigen Werkplek Online
Deel deze pagina:
Wachtwoord wijzigen Werkplek Online

Wanneer u uw wachtwoord wilt wijzigen binnen uw Werkplek Online sessie voert u de volgende stappen uit:

1. Ga naar "Start, Alle programma’s, RES Workspace Manager-instellingen, Workspace-instellingen";
  2. Ga naar het tabblad "Opties";
  3. Klik rechts onderin op de knop "Wachtwoord Wijzigen";
  4. Voer uw oude wachtwoord in, voer vervolgens twee maal uw nieuwe wachtwoord in.

Wachtwoorden dienen te voldoen aan ons wachtwoordbeleid. Deze is te vinden in onze FAQ onder Wachtwoordbeleid.

Werkzaamheden & Storingen

Bekijk hieronder de storingen en geplande werkzaamheden. U kunt zich ook aanmelden voor de maillist gepland onderhoud en storingen. Klik hier >