Ben je klant van Previder en kom je een foutmelding tegen bij één van onze diensten? Bekijk hieronder de meest voorkomende problemen met de bijbehorende oplossingen. Kun je de gewenste oplossing niet vinden? Neem dan contact op met onze supportdesk via 088 - 332 3355.

Naar de supportvragen

Home - Support - Workspace - Werkplek Online - Wachtwoord wijzigen Werkplek Online
Deel deze pagina:

Wachtwoord wijzigen Werkplek Online

geplaatst op 21-05-2019

Het wachtwoord wijzigen binnen de Werkplek Online sessie kun je in een aantal stappen doen:

1. Ga naar het Citrix menu binnen je Werkplek Online sessie

1. Klik op "Ctrl+Alt+Del"
  2. Kies voor de optie "Wachtwoord Wijzigen"
  3. Voer je oude wachtwoord in en voer vervolgens tweemaal je nieuwe wachtwoord in
  4. Meld je sessie af zodat alle instellingen worden opgeslagen
  5. Log in met het nieuwe wachtwoord