Ben je klant van Previder en kom je een foutmelding tegen bij één van onze diensten? Bekijk hieronder de meest voorkomende problemen met de bijbehorende oplossingen. Kun je de gewenste oplossing niet vinden? Neem dan contact op met onze supportdesk via 088 - 332 3355.

Naar de supportvragen

Home - Support - Workspace - Werkplek Online - Wachtwoord wijzigen Exchange Online
Deel deze pagina:

Wachtwoord wijzigen Exchange Online

geplaatst op 07-03-2018

Het wijzigen van het wachtwoord van Exchange Online is alleen mogelijk in de Webmail. Wanneer je ook gebruik maakt van Werkplek Online kun je je wachtwoord binnen de Werkplek Online aanpassen. Hier kun je lezen hoe je je wachtwoord kan aanpassen binnen deze omgeving.

Het wachtwoord wijzigen in de Webmail kun je in een aantal stappen doen:

1. Start de internetbrowser op en ga naar https://webmail.pasklaar-online.nl
  2. Log in met de Exchange Online account gegevens
  3. Selecteer de optie “Wachtwoord wijzigen” in het menu “Instellingen” en volg de aanwijzingen