Home - Support - Cloud - Algemeen - VMware foutmeldingen eventlog: Error in the RPC receive loop: RpcIn: Unable to send
Deel deze pagina:
VMware foutmeldingen eventlog: Error in the RPC receive loop: RpcIn: Unable to send

Wanneer u veel VMware gerelateerde foutmeldingen met de tekst: "[vmusr:vmusr] Error in the RPC receive loop: RpcIn: Unable to send." in de eventlog van uw cloudserver ziet staan kunt u de volgende stappen ondernemen om deze weg te halen:

1) U update de installatie van VMware Tools naar de laatste versie. Dit is de makkelijkste en snelste manier om dit probleem te verhelpen.
2) U beperkt de logging van de huidige VMware Tools installatie. Dit doet u op de volgende manier

Open het bestand tools.conf. Dit bestand kunt u vinden in op de volgende locaties

• Windows XP and Windows Server 2000/2003:
    • C:\\Documents and Settings\\AllUsers\\ApplicationData\\VMware\\VMware Tools\\
  • Windows Vista, Windows 7, and Windows Server 2008:
    • C:\\ProgramData\\VMware\\VMware Tools\\

• Linux: /etc/vmware-tools/tools.conf

Wanneer het bestand niet bestaat maakt u deze zelf aan middels een texteditor als Kladblok.
In dit bestand zet u de volgende tekst:

[logging]   vmusr.level = error

Vervolgens slaat u het bestand op. Vanaf nu zult u geen nieuwe meldingen meer ontvangen.

Bron: http://kb.vmware.com/selfservice/microsites/search.do?language=en_US&cmd=displayKC&externalId=2036350