Home - Support - Cloud - Cloud Backup - Download en installatie Backup Manager
Deel deze pagina:

Download en installatie Backup Manager

geplaatst op 28-12-2015

Via deze pagina op de website van IASO downloadt u de laatste versie van de Backup Manager.
Wanneer u de installatiebestanden gedownload heeft start u deze op. Het eerste scherm wat u ziet is dit:

Selecteer in dit scherm de taal waarin u de installatie wilt vervolgen en waarin u de Backup Manager geïnstalleerd wilt hebben.
Klik vervolgens op 'Next'.

Vul bij 'Device name' de device name in die u van Previder of uw partner heeft ontvangen. Vul ook het daarbij behorende wachtwoord in.
Klik vervolgens op 'Next'.

Uw gebruikersnaam en wachtwoord worden momenteel gecontroleerd.

Vul een eigen wachtwoord in waarmee uw bestanden versleuteld worden. Om veiligheidsredenen is het verstandig om voor een sterk wachtwoord te kiezen.
Wanneer u op 'Next' klikt wordt de Backup Manager gestart