Home - Support - Cloud - Cloud Backup - Backup maken en rapportages inzien
Deel deze pagina:

Backup maken en rapportages inzien

geplaatst op 28-12-2015

Wanneer u de Backup Manager opstart komt u in het volgende scherm terecht:

Als u klikt op het tabblad 'Backup' komt u in het volgende scherm terecht:

Onder 'Detected sources' ziet u de bronnen die u kunt backuppen. Deze passen zich aan naar de rollen die op de machine geïnstalleerd zijn. Als u een bron wil toevoegen klikt u op 'Add' en selecteert u wat u precies wil backuppen. Vervolgens klikt u op 'Save' en kunt u bovenin beeld klikken op 'Run backup'. Hier kunt u tevens de voortgang van het backup proces volgen.

Als u wilt weten of uw backups de afgelopen periode goed gedraait hebben klikt u op het tabblad 'Overview'. In dit scherm klikt u onderin op de dag waar u meer informatie over wil hebben. Het volgende scherm verschijnt:

In dit scherm ziet u hoeveel bestanden er verwerkt zijn, hoe groot ze waren maar ook hoeveel fouten er opgetreden zijn.  Wanneer u op het aantal fouten klikt kunt u zien welke fouten zich precies hebben voorgedaan.