Ben je klant van Previder en kom je een foutmelding tegen bij één van onze diensten? Bekijk hieronder de meest voorkomende problemen met de bijbehorende oplossingen. Kun je de gewenste oplossing niet vinden? Neem dan contact op met onze supportdesk via 088 - 332 3355.

Naar de supportvragen

Home - Support - Cloud - Cloud Backup - Backup maken en rapportages inzien
Deel deze pagina:

Backup maken en rapportages inzien

geplaatst op 28-12-2015

Wanneer u de Backup Manager opstart komt u in het volgende scherm terecht:

Als u klikt op het tabblad 'Backup' komt u in het volgende scherm terecht:

Onder 'Detected sources' ziet u de bronnen die u kunt backuppen. Deze passen zich aan naar de rollen die op de machine geïnstalleerd zijn. Als u een bron wil toevoegen klikt u op 'Add' en selecteert u wat u precies wil backuppen. Vervolgens klikt u op 'Save' en kunt u bovenin beeld klikken op 'Run backup'. Hier kunt u tevens de voortgang van het backup proces volgen.

Als u wilt weten of uw backups de afgelopen periode goed gedraait hebben klikt u op het tabblad 'Overview'. In dit scherm klikt u onderin op de dag waar u meer informatie over wil hebben. Het volgende scherm verschijnt:

In dit scherm ziet u hoeveel bestanden er verwerkt zijn, hoe groot ze waren maar ook hoeveel fouten er opgetreden zijn.  Wanneer u op het aantal fouten klikt kunt u zien welke fouten zich precies hebben voorgedaan.