Home - Support - Algemeen - Online Service Manager Virtuele Server
Deel deze pagina:
Online Service Manager Virtuele Server

Virtuele server

Indien u bij Previder een cloudserver afneemt en hier zelf het beheer over doet kunt u in de Online Service Manager onder 'Virtuele server' een console gebruiken.

Via deze console kunt u de gegevens van de server bekijken (zoals tijdstip van opstarten, het gebruikte besturingssysteem, de hostnaam en het IP-adres).

Tevens kunt u via de console beheertaken uitvoeren, zoals herstarten of uitschakelen van de cloudserver. Door te klikken op 'Open console'  kunt u uw server rechtstreeks op hypervisor niveau benaderen. Dit kan handig zijn wanneer de server niet benaderbaar lijkt via RDP/SSH.

Let op: deze dienst is alleen beschikbaar voor unmanaged servers!