Home - Support - Algemeen - Online Service Manager Stroomverbruik
Deel deze pagina:

Online Service Manager Stroomverbruik

geplaatst op 28-12-2015

Stroomverbruik

Deze optie verschijnt alleen als u een eigen server bij Previder heeft ondergebracht. Via deze optie zijn overzichten te bekijken van het stroomverbruik van de server(s).

In het menu aan de linkerkant van het scherm ziet u de namen van de server(s)/poort(en) waarvan u het stroomverbruik kunt bekijken.
Standaard ziet u de overzichten van de huidige maand. Door bij 'selecteer een maand' (bovenin het scherm) een andere maand te kiezen kunt u ook eerder gegenereerde grafieken bekijken.

Onder de maandoverzichten kunt u het totale stroomverbruik per server in PDF formaat bekijken.
U kunt er ook voor kiezen om deze PDF-overzichten maandelijks per e-mail te ontvangen. Dit is te activeren onder de menuoptie Voorkeuren.

Om de PDF documenten te kunnen lezen heeft u een PDF viewer nodig zoals Adobe Reader.