Home - Support - Algemeen - Online Service Manager Dataverkeer
Deel deze pagina:

Online Service Manager Dataverkeer

geplaatst op 28-12-2015

Dataverkeer

Deze optie verschijnt alleen als u een eigen server bij Previder heeft ondergebracht, of gebruik maakt van een huurlijn. Via deze menuoptie zijn overzichten te bekijken van het dataverkeer op de server(s) of verbinding(en).

In het menu aan de linkerkant van het scherm ziet u de namen van de server(s) en/of verbinding(en) waarvan u het dataverkeer kunt bekijken.
Standaard ziet u de overzichten van de huidige maand. Door bij 'selecteer een maand' (bovenin het scherm) een andere maand te kiezen kunt u ook eerder gegenereerde grafieken bekijken.

Onder de maandoverzichten kunt u het totale verkeer per server of verbinding in PDF formaat bekijken.
In dit overzicht staat ook het totaal aan inkomend en uitgaand verkeer.
U kunt er ook voor kiezen om deze PDF-overzichten maandelijks per e-mail te ontvangen. Dit is te activeren onder de menuoptie Voorkeuren.
Om de PDF documenten te kunnen lezen heeft u een PDF viewer nodig zoals Adobe Reader.