Home - Support - Algemeen - Online Service Manager Monitoring
Deel deze pagina:
Online Service Manager Monitoring

Monitoring

Indien u bij uw server(s) de dienst Monitoring afneemt dan kunt u via de optie Monitoring in de Online Service Manager de resultaten van de monitoring zien.

Onder de kop 'huidige status' treft u de huidige stand van zaken aan met betrekking tot zaken als cpu, diskruimte, memory en uptime.

Onder de kop 'historie' vindt u de historische gegevens in de vorm van grafieken en logs.

Onder de kop 'meldingen' kunt u instellingen doen voor het versturen van alarmen naar e-mail-adressen of telefoonnummers.