Home - Support - Cloud - Cloud Backup - Controle gebruikersnaam / wachtwoord tijdens installatie duurt lang
Deel deze pagina:
Controle gebruikersnaam / wachtwoord tijdens installatie duurt lang

Tijdens de installatie van de IASO backup client controleert IASO de ingevoerde gebruikersnaam en wachtwoord. Sommige klanten geven aan dat dit proces in sommige gevallen erg lang kan duren en dan vast zitten op het volgende scherm:

Dit wordt veroorzaakt door een interne machine binnen uw netwerk die hetzelfde IP adres heeft als het interne IP adres van één van onze storage nodes waarop uw data wordt opgeslagen. Wanneer u dit overkomt dient u even contact op te nemen met onze supportdesk. Zij kunnen u vertellen om welk adres het precies gaat en u adviseren over de oplossing. In veel gevallen is het aanpassen van het interne IP adres het makkelijkste.