Home - Support - Connectiviteit - xDSL - Herstellen Thomson TG789(i)vn modem na indrukken reset knop
Deel deze pagina:
Herstellen Thomson TG789(i)vn modem na indrukken reset knop

De Thomson TG789ivn modems leveren wij vaak uit bij VDSL-verbindingen. Helaas waren de Thomson TG789ivn modems hier initieel niet geschikt voor. Deze functionaliteit is later middels een update toegevoegd aan deze modems. Helaas gaat deze update verloren wanneer u op de reset knop van het modem indrukt om terug te gaan naar de fabrieksinstellingen van het modem.

Deze instellingen zijn terug te zetten middels een speciale installer van Thomson. Deze installer kunt u hier vinden. Helaas is deze installer alleen beschikbaar voor Windows-systemen. Zorg dat uw PC rechtstreeks verbonden is met het modem wanneer u deze installatie start. Wanneer u deze installer gestart heeft komt u in het volgende scherm terecht:

Klik op 'volgende'

Laat de 'Ja'- optie aanstaan, alle bestaande configuratie wordt hierdoor overschreven.
Klik vervolgens op 'Volgende'.

Klik onder 'Internetprovider' op 'VDSL' en zorg dat onder 'Service' de optie 'PPPoE default'  aanstaat.
Klik op ' Volgende'.

Vul bij ' Gebruikersnaam'  de gebruikersnaam van uw internetverbinding in.
Vul bij 'Wachtwoord' het wachtwoord van uw internetverbinding in en bevestig die daaronder nogmaals.
Indien u deze gegevens niet meer in uw bezit heeft kunt u contact opnemen met de supportdesk.
Druk op 'Volgende'.

In dit scherm kunt u credentials aanmaken waarmee u kunt inloggen op het modem. Deze instellingen zijn optioneel.
Klik op 'Volgende' .

|
Klik op 'Voltooien'.
U zou nu weer internet moeten hebben.

Werkzaamheden & Storingen

Bekijk hieronder de storingen en geplande werkzaamheden. U kunt zich ook aanmelden voor de maillist gepland onderhoud en storingen. Klik hier >