Home - Support - Algemeen - Online Service Manager Shared Hosting
Deel deze pagina:

Online Service Manager Shared Hosting

geplaatst op 28-12-2015

Shared Hosting

Deze optie verschijnt alleen als u gebruik maakt van Shared Hosting. Via deze optie kunt u meer informatie opvragen over uw hostingpakket.

In het menu aan de linkerkant van het scherm ziet u de namen van de pakketten die gebruik maken van Shared Hosting.

Onder het kopje informatie kunt u zien op welke shared server uw website is ondergebracht, welke gebruikersnaam aan de website is gekoppeld en hoeveel ruimte uw website in gebruik heeft.
Onder het kopje wijzig wachtwoord kunt u uw (FTP) wachtwoord wijzigen. U dient hier tweemaal het nieuwe wachtwoord in te voeren en vervolgens op 'Wijzig' te klikken.
Let op: Hiermee wordt het password voor het raadplegen van de statistieken niet aangepast.

Het kan voorkomen dat Previder de gegevens van uw hosting pakket hier niet kan weergeven.