Home - Support - Algemeen - Online Service Manager Database
Deel deze pagina:

Online Service Manager Database

geplaatst op 28-12-2015

Database

Deze optie verschijnt alleen als u gebruik maakt van een database die onderdeel uitmaakt van een Shared hostingpakket. Via deze optie kunt u informatie opvragen over uw database.

In het menu aan de linkerkant van het scherm ziet u de namen van uw databases.

Onder het kopje informatie kunt u zien op welke shared server uw database is ondergebracht en welke gebruikersnaam aan de database is gekoppeld.
Onder het kopje wijzig wachtwoord kunt u het wachtwoord van de database wijzigen. U dient hier tweemaal het nieuwe wachtwoord in te voeren en vervolgens op 'Wijzig' te klikken.

Het kan voorkomen dat Previder de gegevens van uw database hier niet kan weergeven.