Home - Support - Cloud - ISP - Inloggen op uw database
Deel deze pagina:
Inloggen op uw database

Soms is het noodzakelijk om in te loggen op uw database om daar bepaalde wijzigingen aan te brengen. Hieronder volgen de inlogpagina's voor de shared Windows en Unix databases.

Windows - https://mssql.introweb.nl/introwebadmin/ Unix - http://webx.introweb.nl/mysqlbeheer/ (de x in web dient vervangen te worden met het nummer van de webserver waar uw website op staat. Deze kunt u vinden in de Online Service Manager)

Let op: databases hebben een eigen gebruikersnaam en wachtwoord. Voor databases op Unix-servers kunt u gebruik maken van de Online Service Manager om de gebruikersnaam in te zien en om het wachtwoord te wijzigen.