Home - Support - Algemeen - Algemene instellingen Previder
Deel deze pagina:

Algemene instellingen Previder

geplaatst op 28-12-2015

Hieronder volgt een overzicht van enkele veelgebruikte instellingen van Previder-diensten en links naar portalen die regelmatig gebruikt worden.

DNS servers

IPv4

Primair: 80.65.96.50

Secundair: 62.165.127.222

IPv6

Primair: 2001:1690:1:a::53

Secundair: 2001:1690:1:c::53

NTP servers

Enkel voor klanten met een Previder verbinding: ntp.previder.nl

Publieke NTP server:

• 0.nl.pool.ntp.org
  • 1.nl.pool.ntp.org
  • 2.nl.pool.ntp.org
  • 3.nl.pool.ntp.org

Mailservers

POP3

• Inkomende server: pop3.introweb.nl
  • Port: 110
  • SMTP: smtp.introweb.nl
  • Port: 587
  • Authenticatie SMTP: zelfde credentials als inkomende mail
  • SSL: geen

IMAP

• Inkomende server: mail.introweb.nl
  • Port: 143
  • SMTP: smtp.introweb.nl
  • Port: 587
  • Authenticatie SMTP: zelfde credentials als inkomende mail
  • SSL: geen

Databasebeheer shared Unix webservers - http://webx.introweb.nl/mysqlbeheer (de x dient vervangen te worden door het nummer van de webserver waar uw website op staat. Deze kunt u vinden in de Online Service Manager)

Databasebeheer shared Windows webservers - https://mssql.introweb.nl/introwebadmin

Webmail - https://webmail.previder.nl

Online Service Manager - https://service.previder.nl

Maillist login - http://maillist.previder.nl/

Speedtest node - http://previder.speedtest.net

Wat is mijn IP adres? - http://ip.previder.nl