Home - Support - Cloud - ISP - Instellen POP3 mailaccounts in Outlook 2011 (OSX)
Deel deze pagina:

Instellen POP3 mailaccounts in Outlook 2011 (OSX)

geplaatst op 01-08-2018

Met behulp van deze handleiding kun je Microsoft Outlook 2011 zo instellen dat je in staat bent om e-mail te verzenden en te ontvangen in dit programma. Deze handleiding gaat ervan uit dat je gebruik wenst te maken van het POP3-protocol. Indien dit niet het geval is kun je hier de IMAP-serverinstellingen vinden.

Open Outlook 2011, klik op ‘Tools’ en klik vervolgens op ‘Accounts’.

Klik op de enveloppe voor de tekst ‘E-mail Account’.

Vul bij ‘E-mail address’ je e-mailadres van Previder in. Deze  eindigt op @previder.nl. Vul bij ‘Password’ het bijbehorende wachtwoord in. Vul bij ‘User name’ je gebruikersnaam in. Deze is niet gelijk aan je e-mailadres. Zorg dat bij ‘Type’ ‘POP’ geselecteerd is. Vul bij ‘Incoming Mail Server’ ‘pop.previder.nl’ in. Vul bij ‘ Outgoing server’ ‘ smtp.previder.nl’ in en zet een vinkje bij 'Override default port'. Vul bij 'smtp.previder.nl', waar nu 25 staat, 587 in.
Klik vervolgens op ‘Add Account’.

Vul bij ‘Full Name’ de naam in waarvan jij graag wilt dat andere personen deze in beeld zien als zij een e-mail van je ontvangen. Vul bij 'E-mail address’  je e-mailadres van Previder in. Deze eindigt op @previder.nl. Vul bij ‘Username’ de gebruikersnaam in die bij deze mailbox hoort. De gebruikersnaam is niet gelijk aan je e-mailadres. Vul bij ‘Password’  het bijbehorende wachtwoord in.