Home - Support - Cloud - ISP - Instellen POP3 mailaccounts in Outlook 2011 (OSX)
Deel deze pagina:

Instellen POP3 mailaccounts in Outlook 2011 (OSX)

geplaatst op 28-12-2015

Met behulp van deze handleiding kunt u Microsoft Outlook 2011 zo instellen dat u in staat bent om e-mail te verzenden en te ontvangen in dit programma. Deze handleiding gaat ervan uit dat u gebruik wenst te maken van het POP3-protocol. Indien dit niet het geval is kunt u hier de IMAP-serverinstellingen vinden.

Open Outlook 2011, klik op ‘ Tools’ en klik vervolgens op ‘ Accounts’.

Klik op de enveloppe voor de tekst ‘E-mail Account’ .

Vul bij ‘E-mail address’ uw Previder-e-mailadres in, dit eindigt op @introweb.nl. Vul bij ‘Password’  het bijbehorende wachtwoord in. Vul bij ‘ User name’  uw gebruikersnaam in, deze is niet gelijk aan uw e-mailadres. Zorg dat bij ‘ Type’  ‘ POP’  geselecteerd is. Vul bij ‘ Incoming Mail Server’  ‘pop3.introweb.nl’ in. Vul bij ‘ Outgoing server’  ‘ smtp.introweb.nl’  in en zet een vinkje bij 'Override default port'. Vul naar 'smtp.introweb.nl', waar nu 25 staat, 587 in.
Klik vervolgens op ‘Add Account’.

Vul bij ‘Full Name’  de naam in die mensen in beeld zien als u hen een e-mail stuurt. Vul bij ‘ E-mail address’  uw Previder e-mailadres in, dit eindigt op @introweb.nl. Vul bij ‘Username’ de gebruikersnaam in die bij deze mailbox hoort, de gebruikersnaam is niet gelijk aan uw e-mailadres. Vul bij ‘ Password’  het bijbehorende wachtwoord in.