Home - Support - ISP Services - Email - Instellen POP3 mailaccounts in Windows Live Mail
Deel deze pagina:
Instellen POP3 mailaccounts in Windows Live Mail

Met behulp van deze handleiding kunt u Windows Live Mail zo instellen dat u in staat bent om e-mail te verzenden en te ontvangen in dit programma. Deze handleiding gaat ervan uit dat u gebruik wenst te maken van het POP3-protocol. Indien dit niet het geval is kunt u hier de IMAP-serverinstellingen vinden.

Wanneer u Windows Live Mail voor de eerste keer start ziet u het bovenstaande scherm.
Bij ‘Email address’ vult u uw Previder e-mailadres in.
Bij ‘Password’ vult u uw bijbehorende wachtwoord in en bij ‘Display name’ vult u de naam in die mensen zien als zij een e-mail van u ontvangen.
Vervolgens klikt u op ‘Next’.

Selecteer bij ‘Server type’ POP.
Bij ‘Server address’ vult u in ‘pop3.introweb.nl’ en bij ‘port’ vult u ‘110’ in.
Vervolgens vult u onder ‘Outgoing server information’ ‘smtp.introweb.nl’ in en onder ‘ports’ vult u ‘587’ in. Let erop dat u het vinkje bij ‘requires authentication’aanzet.
Klik vervolgens op ‘next’.

Klik op ‘Finish’. Hierna kunt u uw mailbox in gebruik nemen.

Werkzaamheden & Storingen

Bekijk hieronder de storingen en geplande werkzaamheden. U kunt zich ook aanmelden voor de maillist gepland onderhoud en storingen. Klik hier >