Home - Support - Algemeen - Online Service Manager - Online Service Manager Inlogscherm
Deel deze pagina:
Online Service Manager Inlogscherm

Inlogscherm

Van Previder heeft u gegevens ontvangen waarmee u kunt inloggen in de Online Service Manager. U kunt deze gegevens vinden op de brief
die u bij uw abonnement heeft ontvangen.
U kunt inloggen op https://service.previder.nl. Aan de linkerkant dient u uw klantcode en wachtwoord in te vullen.

Uw klantcode begint altijd met de letter D en wordt gevolgd door 5 letters en/of cijfers.
In principe verstrekt Previder uw klantcode en het bijbehorende wachtwoord eenmalig.
Bewaar deze informatie dus goed.
Op aanvraag kan Previder de gegevens opnieuw verstrekken. Deze gegevens worden nooit telefonisch verstrekt, alléén per brief.

Het inloggen kan, afhankelijk van uw producten, enige tijd in beslag nemen.

Werkzaamheden & Storingen

Bekijk hieronder de storingen en geplande werkzaamheden. U kunt zich ook aanmelden voor de maillist gepland onderhoud en storingen. Klik hier >