Ben je klant van Previder en kom je een foutmelding tegen bij één van onze diensten? Bekijk hieronder de meest voorkomende problemen met de bijbehorende oplossingen. Kun je de gewenste oplossing niet vinden? Neem dan contact op met onze supportdesk via 088 - 332 3355.

Naar de supportvragen

Home - Support - Connectivity - xDSL - VPI/VCI-instellingen xDSL-verbindingen
Deel deze pagina:

VPI/VCI-instellingen xDSL-verbindingen

geplaatst op 28-12-2015

Om uw xDSL-verbinding van Previder werkend te krijgen heeft u naast de gebruikersnaam en het wachtwoord van de verbinding ook de VPI/VCI-instellingen nodig.

Deze worden door het modem gebruikt om contact te zoeken met het netwerk van de hoofdleverancier.

De VPI/VCI-instellingen zijn als volgt:

• BBned: 0/35
  • KPN: 8/48
  • Tele2: 2/35
  • Versatel: 0/32

Het linker getal staat voor de VPI en het rechter getal voor de VCI.