Algemene instellingen Previder

Hieronder vind je een overzicht van enkele veelgebruikte instellingen van diensten van Previder en links naar portalen die regelmatig gebruikt worden.

DNS servers

IPv4
Primair: 80.65.96.50
Secundair: 62.165.127.222

IPv6
Primair: 2001:1690:1:a::53
Secundair: 2001:1690:1:c::53

NTP servers
Enkel voor klanten met een Previder verbinding: ntp.previder.nl

Publieke NTP server:

  • 0.nl.pool.ntp.org
  • 1.nl.pool.ntp.org
  • 2.nl.pool.ntp.org
  • 3.nl.pool.ntp.org
  • Mailservers
  • IMAP (inkomende server)
  • Server: imap.previder.nl
  • Poort: 993
  • SSL: SSL/TLS
  1. Pop3 (inkomende server)
  2. Server: pop.previder.nl
  3. Poort: 995
  4. SSL: SSL/TLS 

SMTP (uitgaande server)
Server: smtp.previder.nl
Poort: 587
Authenticatie: Ja, zelfde credentials als inkomend
SSL: STARTTLS


Algemene support nodig?

Ben je klant van Previder en kom je een foutmelding tegen bij één van onze diensten? Bekijk hieronder de meest voorkomende problemen met de bijbehorende oplossingen. Kun je de gewenste oplossing niet vinden? Neem dan contact op met onze supportdesk via 088 - 332 3355.

  • Op werkdagen bereikbaar van 08:00 tot 18:00
  • Altijd de juiste persoon aan de telefoon
  • Via de e-mail kun je ons bereiken via support@previder.nl.
© 1998 - 2019 Previder Voorwaarden Privacy | Contact Supportdesk Previder is onderdeel van de Odin Groep