Algemene instellingen Previder

Hieronder vind je een overzicht van enkele veelgebruikte instellingen van diensten van Previder en links naar portalen die regelmatig gebruikt worden.

Waarmee kunnen wij je helpen?

De supportdesk is te bereiken via 088 - 332 3355 op werkdagen van 08.00 - 18.00 uur.

Via de e-mail kun je ons bereiken via support@previder.nl.

Ticket aanmaken
Start een chat
Download Teamviewer
Werkzaamheden & Storingen

DNS servers
IPv4
Primair: 80.65.96.50
Secundair: 62.165.127.222

IPv6
Primair: 2001:1690:1:a::53
Secundair: 2001:1690:1:c::53

NTP servers
Enkel voor klanten met een Previder verbinding: ntp.previder.nl

Publieke NTP server:

• 0.nl.pool.ntp.org
  • 1.nl.pool.ntp.org
  • 2.nl.pool.ntp.org
  • 3.nl.pool.ntp.org

Mailservers
IMAP (inkomende server)
Server: imap.previder.nl
Poort: 993
SSL: SSL/TLS

Pop3 (inkomende server)
Server: pop.previder.nl
Poort: 995
SSL: SSL/TLS

SMTP (uitgaande server)
Server: smtp.previder.nl
Poort: 587
Authenticatie: Ja, zelfde credentials als inkomend
SSL: STARTTLS

Databasebeheer shared Unix webservers - http://webx.introweb.nl/mysqlbeheer (de x dient vervangen te worden door het nummer van de webserver waar uw website op staat. Deze kun je vinden in de Online Service Manager)

Databasebeheer shared Windows webservers - https://mssql.introweb.nl/introwebadmin

Webmail - https://webmail.previder.nl

Online Service Manager - https://service.previder.nl

Maillist login - http://maillist.previder.nl/

Speedtest node - http://previder.speedtest.net

Wat is mijn IP adres? - http://ip.previder.nl